با توجه به خصلت اجتماعي بودن انسان و نياز آن به برقراري رابطه با ديگران، افراد درصدد تامين اين نياز هستند. در کنار اين موضوع، شيوه برقراري ارتباط با ديگران هم با توجه به پيشرفت تکنولوژي توسعه و شکل جديدي به خود گرفته است.
دکتر حامد محمدی کنگرانی با بيان اينکه روي آوردن به شبکههاي اجتماعي همچون فيس بوک يا توييتر به تنهايي مضر نيست، افزود: در کنار موضوع استفاده از شبکههاي اجتماعي، مهم تر از همه بايد به کاربرد صحيح اين شبکهها حساس بود و آن را مدنظر قرار داد.
شيوههاي مختلف روابط افراد با يکديگر، بايد با هم تعادل داشته باشند با توجه به گسترش شيوه برقراري رابطه افراد با يکديگر، بايد به اين نکته واقف بود، که اين شيوهها نبايد جاي يکديگر را بگيرند، بلکه هرکدام بايد در جاي خود به نحو احسن حفظ شوند.
در کنار ديدگاههاي منفي بسيار نسبت به استفاده از فيس بوک يا توييتر، مي توان نکات مثبت آن را همچون يافتن دوستان قديمي يا برقراري رابطه با اقصي نقاط دنيا راهم در نظر گرفت، فقط نبايد ديد منفي گرايانه را نسبت به روي آوردن افراد به شبکههاي اجتماعي گسترش داد.
ذات همه انسانها به صورت نياز و تمايل به ديده شدن از سوي ديگران است، بنابراين روي آوردن به فيس بوک تا حدودي وسيلهاي براي تامين اين نياز است. عادت بيش از اندازه به فيس بوک، اعتياد به آن، سوءاستفاده و در برخي از موارد تجاوزات جنسي از مضرات استفاده بيش از اندازه و نامناسب از اين شبکه اجتماعي است.
روي آوردن به فيس بوک با توجه به رعايت اصول و کاربرد درست آن مضر نيست،بايد به اين نکته واقف بود، که افراد بايد محدوديتها را در خصوص استفاده از فيس بوک بپذيرند، همچنين بايد علم استفاده از آن را داشته باشند، چرا که عدم آگاهي استفاده کنندگان از قوانين استفاده از اين شبکه مجازي، موجب بروز مشکلات به خصوص در کشور ما مي شود.
وي در پايان با بيان اينکه تعداد کثيري از افراد به تنظيمات ايمني فيس بوک آشنايي کامل ندارند و اين امر موجب بروز مشکلاتي عديده مي شود، توصيه کرد: در ايران فيس بوک طرفداران زيادي را به خود جذب کرده، نياز به آن بسيار احساس مي شود، بنابراين مسوولين حوزه ارتباطات، به جاي انکار اين نياز بايد درصدد اطلاع رساني در زمينه استفاده و کاربرد صحيح از اين شبکه اجتماعي باشند.